Koop cirkels en ze vullen zich vanzelf, als ze vol zijn wordt er uitbetaald. Steeds meer. iedere cycle opnieuw!

TryCircleApp is je persoonlijke anonieme cryptowallet, los van welke bank of bankrekening terwereld.

Je kan er crypto’s in sparen en in een handomdraai munten mee overzetten.

Bij iedere omwenteling van de cirkel verdien je 25% van de betreffende cirkel waarde. Is je cirkel een 2e keer gedraaid dan krijg je een extra spot van die cirkel met als gevolg dat er bij de volgende omwenteling 2 spots uitbetaald gaan worden. Je kan ook een extra spot verdienen bij het aanmelden van nieuwe leden, al zie je die niet meteen, volgens mij krijg je die pas te zien als de cirkel 100% gevuld is maar dat moet ik zelf nog afwachten. Er is nu eenmaal even tijd nodig voordat de cirkels zich vullen, soms gaat het in eens snel en soms moet je even wachten. in 1,5 maand is mijn eerste cirkel 25% gevuld.

Meld je aan en als je mij dan als sponsor* invult : remon76

*ik koop eventueel jouw eerste cirkel.

Hier een mooie uitleg over de circleapp. Als je dan mij remon76 als sponser wil gebruiken graag!

Neem contact met me op dan vul ik eventueel je wallet aan zodat je de 1e cirkel kan aankopen!

Korte uitleg:

Op the circle app koop je cirkels van 10, 20, 50 euro en meer. Deze betaal je in GTplus en GTFTA! Het eenvoudigst is eerst Bitcoins over te schrijven naar the circle app. Dit kan uit verschillende E wallets. Een hele handige en eenvoudige is Bitvavo, daar kun je eenvoudig geld opzetten en gemakkelijk cryptomunten aankopen! Meld je alvast aan!

Een andere hele goede E-Wallet is Bitblinx, ideaal om GTPLUS en GTFTA aan te kopen om vervolgens naar je circleapp wallet te sturen om zo cirkels aan te kopen. Ik moet deze zelf nog uittesten, het ziet er veel belovend uit in iedergeval

In Bitvavo stort je heel simpel geld van je eigen bankrekening. Vervolgens kan je een bedrag omzetten in bitcoin en deze versturen naar the circle app. In the circle app kun je eenvoudig de juiste waarde aan GTplus en GTFTA omzetten en je cikels aankopen.

Wat je ook kan doen is eerst in bitvavo handelen in een cryptomunt om gelijk meer geld te maken, koop een cryptomunt die gaat stijgen! En tegenwoordig zijn er tientallen cryptomunten.