Hier volgen de stappen die je moet nemen als je wilt deelnemen aan Hyperfund!

  • Meld je aan bij OKEX, Dit is je cryptowallet, via deze stort je je euro’s en later komt hier je verdiensten op. (doorloop alle stappen om je aanmelding goed te verlopen
  • Meld je aan bij Hyperfund
  • Als je hier aangemeld bent, is de volgende stap om USDT aan te kopen in OKEX, USDT staat gelijk aan dollar. Koop zoveel USDT als je wilt inleggen in Hyperfund, goedkoopste pakket is 300 dollar (en vervolgens 500 en 1000 dollar), je kunt meerdere pakketten aanschaffen als je wilt, hoe meer je hebt hoe meer je verdiend. Houd rekening met wat extra USDT om de transactie kosten te betalen, dit kan verschillen van 1 tot 5 dollar.
  • Als je USDT hebt in OKEX dan is het tijd om USDT te sturen naar Hyperfund, login in Hyperfund en klik op: My Deposit Adres

Daar kopieer je je adres.

Dan ga je naar OKEX, Via Assets naar Witdraw.

Kies voor USDT en selecteer het USDT-TRC20 netwerk

Klik op Continue.

Plak vervolgens je eerder gekopieerde adres van Hyperfund in het invoer veld van het adres (sla het eventueel meteen op in je adresboek).

Zorg dat je 300 USDT + Fee kosten overmaakt, bv 301 USDT, Fee kosten kunnen veranderen. Controleer nogmaals of je wallet adres en het juiste netwerk goed ingevuld zijn en klik op Continue.

Dan staat het er binnen enkele minuten op Hyperfund!

Ga naar Hyperfund

Klik op Purchase Hyperdrive Membership:

En koop vervolgens je pakket (of een veelvoud er van)

En zoals je ziet is je inleg 3X!

Nu is het wachten en krijg je je dagelijkse beloningen. Zodra je 50HU ($50) verdiend hebt kun je een Rebuy doen, dan ga je het opnieuw in leggen en krijg je het weer x 3, dus 150HU. Je kan er ook voor kiezen om het uit te betalen in je OKEX account, daarover later meer.