Gratis Betaalpas / creditcard

Bij N26 kun je een gratis betaalpas / creditcard aanvragen! Je kunt hier kiezen voor een gratis versie en het kost je dus helemaal niks. Heel makelijk te gebruiken via de App en op de website. Gebruiks vriendelijk! In de app staan handige tools (je kunt verschillende potjes aanmaken). De pas heb je binnen een paar dagen in huis.

Ga naar de website en open een rekening

Meld je aan voor de gratis creditcard of de goedkope betaalde versie

Na je aanmelding volg je de stappen die je gevraagd worden, met 5 minuten heb je alles doorlopen. Op een gegeven moment kom je in het keuze menu waar je kan kiezen welke creditcard je wilt hebben, dit zijn betaalde versies waar je meer mee kan maar lang niet noodzakelijk, als je in dit keuze menu bent moet je op pijltje naar rechts klikken en dan kan je kiezen voor de gratis betaal pas.

Het mooie van deze rekening is dat je er geld op kan sparen, in diverse potjes (spaar doelen) en met je betaalpas/creditcard betalingen kunt doen.

Bij Binance Kun je ook een creditcard aanvragen, volledig gratis

Direct je cryptomunten omzetten naar euro om vervolgens betalingen te doen met je creditcard, zonder tussenkomst van welke bank dan ook!