St

Op zoek naar financiële vrijheid? Geen zorgen om geld? Niet meer hoeven te werken om geld te verdienen? Laat het geld voor jou werken!

Het is allemaal mogelijk! In de eerste instantie zou je nog even moeten werken voor je geld, om te kunnen investeren! Of je moet een spaarpotje hebben, om te kunnen investeren!

Wie wil dat nou niet, financiële vrijheid?

Het is voor de meeste mensen nog lastig om te investeren in crypto currency, het kan nog wat omslachtig zijn. Ik probeer hier straks steeds meer uitleg te geven.

Wat kan je allemaal gaan doen met je geld om er vervolgens meer geld uit te halen? Ik probeer het zelf ook uit en zal mijn bevindingen hier vertellen.

Momenteel ben ik bezig met Hyperfund. Met Hyperfund ga je een soort lidmaatschap aan, je koopt een pakket van je gewenste waarde en daarmee ga je al geIn het kort uitgelegd, je krijgt per dag 0,5% over je inleg, je inleg wordt ook nog eens verdrie dubbeld. Als je 50 dollar (HU) hebt verdiend kun je dit gebruiken en storten naar je cryptowallet of je gaat het opnieuw inleggen, een rebuy doen. Doordat je opnieuw inlegd (wordt ook verdrie dubbeld)wordt je rente bedrag weer hoger en zo bouw je je geldpotje op.

Voorbeeld: inleg 300 dollar (wordt 900) levert na 600 dagen bij een 100% herinvestering een bedrag op van ruim 11 duizend dollar.

En ik hoor al mensen zeggen, dit is te mooi om waar te zijn. Dit is zeerbetrouwbaar en van de bedenkers van binance. Doordat je geld die je inlegd wordt verhandeld door bots wordt er geld verdiend.

Ik ben ingestapt en zie mijn wallet al stijgen, zelfs met een klein bedrag zie je al snel je verdienste terug. Als je veilig wilt zitten en je inleg er zo snel mogelijk uit wilt halen dan heb je je inleg na 200 dagen er al uit, dan doe je geen rebuy maar spaar je je rewards saldo op en betaal je die uit na 200 dagen, evengoed heb je dan nog 600 dollar (HU) staan in je account bij een inleg van $300

Stel je legt 10.000 dollar in dan zit je al op de 50 dollar per dag die je verdiend (0,5% van 10.000 = $50,-) als je niet her investeerd heb je dus na 200 dagen je 10.000 weer terug 200 x 50 = 10.000.

Er is een manier om partner te worden waar je je geld investeerd en daarmee geld terug vediend in de vorm van divident, bonus en waar je geld meer waard wordt.